Wall of Fame *Fotosysteem*

Bestel
  • Beschrijving
  • Details
  • Specificaties

Voor je mooiste herinneringen, met 6 foto-wissellijsten

Cadeautip: voor bruiloft, kraamfeest of housewarming. Zeer geschikt om te geven met vriendengroep of familie. 

Hang de mooiste herinneringen aan de muur met dit complete foto-ophangsysteem. De zes wissellijstjes vul je binnen enkele seconden met je eigen foto's naar keuze. 

De lijstjes hebben een formaat van 20 x 30 cm en zijn zowel in 'landscape' als 'portrait' verkrijgbaar. Je hangt ze op zoals jij wilt: direct onder elkaar, a-symmetrisch, allemaal bovenaan of juist gelijk verspreid. Onbeperkt te veranderen.

Ook dit systeem klemt zich tussen vloer en plafond. Je klikt het in elkaar, zonder boren in muren en zonder strips.

Ga naar 'details' en 'specificaties' voor de details.        Terug

Kleur:

Wit en zwart zijn 'standaard'. Elke andere kleur is mogelijk. De levertijd wordt dan 5 werkdagen langer. Kijk naar www.ralkleuren.com , zoek een kleur uit en geef het nummer op bij de bestelling.

Aantal lijstjes: 6
Positie lijstjes: Zelf te kiezen (landscape, portrait, of een combinatie)
In hoogte verstelbaar:

Ja. Het systeem is variabel te stellen en past daardoor in vrijwel alle huizen. De minimale plafondhoogte is al 2.32m en maximale zelfs 2.67m. Ga je later verhuizen, dan kun je het systeem dus gemakkelijk inkorten of verlengen.

Elk systeem bevat een telescoopbuis waarmee je ruwweg de hoogte kunt stellen, en een stelvoet met antislipzool voor de fijninstelling.

Breedte: De staanders zijn vierkante buizen van 2,5 bij 2,5 cm. Het systeem kan gewoon voor een plint geplaatst worden, van welke dikte dan ook. Het komt dan enigszins van de muur af te staan, voor een mooi ruimtelijk effect. De lijstjes zijn geschikt voor foto's van 20x30cm.
Zacht voor vloeren en plafond: Ja, elk teundesigns ophangsysteem is speciaal ontwikkeld om alles zonder schade op te hangen. De voet is afgewerkt met een antislipzool die zacht is voor elke vloer. Aan de bovenkant zit een afsluitdop die tegen het plafond klemt zonder krassen.
Materiaal:

Het systeem is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De lijstjes van glanzend acrylaat, waardoor ze extra scherpte aan je foto lijken te geven.